Estás en: > Inici > Consellería > Catálogo de servicios Aytos

Catàleg de servicis (municipis)

Com a resultat de la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat de València en la investigació aplicada al turisme, aquesta última ha elaborat un catàleg que recull els recursos territorials turístics de la Comunitat Valenciana.
 
En compliment de l'article 24.3 de la llei 15/2018, de 7 de juny, de turisme, oci i hospitalitat de la Comunitat Valenciana i perquè servisca de consulta es procedeix a donar visibilitat al CATÀLEG DE RECURSOS TERRITORIALS TURÍSTICS VALENCIANS editat amb la finalitat d'impulsar la seua difusió, promoció i protecció. Així, s'han establit 11 categories diferents de recursos: manifestacions festives amb la declaració d'interés turístic; platges; recintes de congressuals i firals; esdeveniments esportius amb projecció nacional i internacional; festivals de música amb projecció nacional i internacional; la gastronomia pròpia de la Comunitat Valenciana; paisatges agraris i industrials; aigües termals i balnearis; béns declarats Patrimoni Mundial de la Humanitat; béns Patrimoni Cultural Valencià; i espais naturals i territorials protegits.
 
El document del Catàleg dels Recursos Territorials Turístics de la Comunitat Valenciana està disponible a enllaç relacionats, igual que les 9 publicacions sobre com posar en valor el patrimoni cultural” i que aquestes publicacions tenen “implantació en pràcticament tota la Comunitat Valenciana, proposant experiències dirigides al turista”. En concret, les publicacions són:
1. Ceràmica tradicional valenciana
2. Terres de Frontera: Ruta senderista pel paisatge dels castells de les Valls d'Ayora-Cofrentes i Vinalopó
3. Els ibers en la Comunitat Valenciana
4. Parc Natural del Túria
5. L'art rupestre de l'arc mediterrani com a valor cultural i turístic
6. Museu tèxtil de la Comunitat Valenciana. Ontinyent
7. Turisme Industrial; La Real Fàbrica de l'Alcora i El Port de Sagunt
8. Desenvolupament territorial turístic de la Via Augusta
9. Palau Ducal dels Borja. Gandia

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana