Estás en: > Inici > Home > Noticies

L’Agència Valenciana del Turisme col·labora amb la Fundació Turisme València per a la promoció i foment de la imatge de la ciutat de València
29/12/2017

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit el conveni de col·laboració entre el seu departament i la Fundació Turisme València de la Comunitat Valenciana per al foment de la imatge de la ciutat de València com referent dels diferents productes com el cultural, l’urbà, el gastronòmic, l’esportiu i el familiar.

La signatura de l’acord entre el president de l’AVT, Francesc Colomer, i la presidenta de la fundació esmentada, Sandra Gómez, ha tingut lloc al CdT de València. Mitjançant aquest conveni, Turisme contribueix econòmicament amb 140.000 euros amb la Fundació Turisme València Convention Bureau en les accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi durant 2017.

Així, mitjançant aquesta col·laboració, la Fundació Turisme València durà a terme diferents accions com viatges de familiarització a turoperadors i mitjans de comunicació, promoció gastronòmica i restauració de la ciutat de València, plans d’acció de màrqueting en línia a Europa de l’Est (incloent-hi Rússia i la Xina), accions de comàrqueting i publicitat en mercats internacionals, a més de la participació en fires internacionals i presentacions de destinació.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l’oferta turística de la Comunitat i millorar el desenvolupament del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana