Estás en: > Inici > Home > Noticies

Turisme i l’aeroport de Castelló fan una acció promocional a Poznan per a fomentar l’arribada de turistes polonesos
09/02/2018

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) i l’aeroport de Castelló prossegueixen la labor promocional conjunta i desenvoluparan una acció a la localitat de Poznan encaminada a posicionar la destinació i a promoure l’arribada de turistes polonesos aprofitant l’actual connexió aèria.

Així, entre el 9 i l’11 de febrer, Turisme i l’aeroport estaran presents al Tour Salon de Poznan, un esdeveniment que congrega els principals agents turístics de la zona. El Patronat Provincial de Turisme de Castelló estarà integrat dins de l’estand de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha detallat que amb l’assistència a aquesta fira “pretenem donar a conéixer la diversitat de l’oferta de Castelló en un mercat emissor cada vegada més important com és el polonés”. El també president de la societat Aeroport de Castelló (Aerocas) hi ha afegit que un altre dels objectius és promoure la ruta aèria que connecta Castelló amb Poznan, que va entrar en funcionament el mes de novembre amb dues freqüències setmanals.

D’una altra banda, el secretari autonòmic ha assenyalat que l’AVT i l’aeroport de Castelló treballen amb l’Organització de Turisme i l’aeroport de Poznan per a fer accions dirigides a promocionar l’oferta dels dos territoris i fomentar, així, l’intercanvi de turistes.

Aquestes actuacions formen part del Pla d’acció que desenvolupen de forma conjunta l’AVT, l’aeroport i el sector empresarial amb els objectius de fomentar la desestacionalització del sector turístic, avançar en el posicionament internacional de la destinació i la vertebració de l’oferta, així com en la consolidació de l’aeroport de Castelló.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana