Estás en: > Inici > Promoció

CreaTurisme

CreaTurisme és l'estratègia de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament i impuls de programes de producte turístic altament especialitzats, segmentats i de base experiencial i en el qual poden participar empreses i entitats turístiques de la Comunitat Valenciana.

El seu principal objectiu és impulsar la diferenciació de l'oferta turística valenciana i el desenvolupament de productes turístics aptes per a la seua comercialització i paquetización, i que tenen la seua visibilitat digital en sengles pàgines web creades ex professo, i també a la plataforma Experienciascv.es , on es mostren i promocionen.

Aquests programes de producte s'agrupen en tres línies de treball, que responen a característiques comunes per a facilitar el seu desenvolupament: agents clau, tipologia d'empreses o territori:

Mediterrani Cultural

Ruta de la Seda, Territori Borgia, Ruta del Grial, Camins de Dinosaures, Xarxa de centres Art Contemporani, Turisme Musical, Turisme idiomàtic i altres propostes de Turisme Cultural.

Mediterrani natural i rural

- Agroturisme, oleoturisme i pescaturisme, turisme ornitològic o birdwatching, Parcs Naturals, ecoturisme i enoturisme.

Mediterrani Actiu / Esportiu

- Turisme Actiu - Aventura, Activitats Nàutiques, Turisme de Busseig, Ciclo turisme i MTB, Turisme Esportiu.

COM PARTICIPAR:

En el següent enllaç es troben descrits els requisits que han de complir les entitats i/o empreses que desitgen formar part d'algun o alguns dels productes anteriorment descrits, així com totes les novetats, accions formatives, etc. d'aquesta estratègia turística.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana