FN00525: LA CUINA DE L'ERIÇÓ DE MAR: UNA VISIÓ PER JOSE MAUEL LÓPEZ IGLESIAS
De 12/05/2025 al 12/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 15/04/2025 a 09/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT DENIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 10:00 a 14:00 y de 16:00 a 20:00h lunes
Duració8 horas
DocentsLÓPEZ IGLESIAS, JOSÉ MANUEL
Direcció d'imparticióC/ FALUTX, S/N, 03700, Dénia
Dirigit aCaps de Cuina, Cuiners/es, Forners/es, Rebosters/es i treballadors/es del sector turístic i hostaler preferentment ocupats/des.
RequisitsSer resident a la Comunitat Valenciana o pertànyer a una empresa del sector turístic establida en aquesta Comunitat.
Tindre coneixements bàsics de Servici hostaler.
Inscriure's correctament de manera telemàtica en el període de data establit.
ObjectiusConeixement de la utilització d'esta espècie marina en l'alta gastronomia de la mirada d'este gran cuiner, que utilitza l'eriçó com a producte i ingredient bàsic en l'harmonia dels seus menús
en el Rte Peix i Brases guardonat amb una estrela Michelin.
ContingutsIntroducció teòrica prèvia a l'elaboració de receptes.
Elaboració pràctica demostrativa per part del formador d'una variada gamma de receptes.
Informació adicionalData: Dilluns, 12 de maig de 2025.
Duració: 8 h.
Horari: De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h.

