Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT MORELLA – ELS PORTS

Contactecdt_morella-elsports@turismecv.es964 46 38 30
UbicacióComplejo Fábrica Giner. Carretera CV-14 (Morella – Zorita) Km 3.5.

El Centre de Turisme d’Interior i d’Innovació de Morella i els Ports està situat a tan sols quatre quilòmetres de Morella, a la comarca dels Ports, a la carretera CV 14, al costat del riu Bergants, al complex de l’antiga Fàbrica Giner.
El centreDesprés de les obres de rehabilitació de les naus del Tint i dels Telers a la Fàbrica Giner, com també els edificis que albergaven la casa del propietari, la Casa Giner, al costat de l’escola i les cavallerisses, han donat lloc a un nou espai, una residència escola, que es troba en un entorn idíl·lic, envoltat de naturalesa, dotat de les més modernes instal·lacions, on l’alumnat gaudirà d’una metodologia d’aprenentatge: aprendre fent, per a formar el futur personal d’allotjament i restauració, alhora que es potencien les seues capacitats personals.
Instal·lacions

Dotat d’una residència, amb 22 habitacions, tres d’aquestes accessibles, que està integrada en el complex, durant el curs ofereix les seues places a estudiants que venen de fora de la comarca. Les habitacions són d’ús compartit i totes disposen d’armaris, bany complet, accés a Internet i escriptori. A més de l’allotjament, l’escola posa a la disposició dels i de les estudiants l’opció de pensió alimentària completa, com també la neteja dels uniformes. S’inclou a l’alumnat no resident els menjars diaris durant tot el curs, quan el seu horari ho requerisca.

Així mateix, disposa de sala d’actes, aula de demostració, aula de tastos, bugaderia, sala de reunions, espai de treball compartit, restaurant, cuina, rebosteria, informàtica, aulari, despatxos, etc., per a posar a la disposició del sector turístic un centre de formació, innovació i acceleració empresarial.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT MORELLA