CP00121: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 16/09/2021 al 21/12/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 23/04/2021 a 10/09/2021
Cuina/Rebosteria
CDT MORELLA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari9:00 a 15:00 h.
Duració350 horas
DocentsHERNÁNDEZ GASTALDO, ARTUR
Direcció d'imparticióComplejo Fábrica Giner. Carretera CV-14 Km 3.5., , Morella
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores)
MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 hores)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 14 de setembre en el CdT Morella, a les 11:00 h del matí.
Possibilitat d¿allotjament en el centre.