Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT VALÈNCIA

Contactecdt_valencia@turismecv.es961 207 010
UbicacióPasseig de l’Albereda, 37, 46023, València
El Centre de Turisme de València incorpora totes les tecnologies formatives d’avantguarda en les seues instal·lacions, en el disseny d’espais i en els aspectes funcionals. Es va inaugurar el 24 de maig de 1999, i es constitueix en el punt de trobada de la formació turística a la ciutat de València i tota la seua àrea d’influència. La creació d’aquest centre ha representat un nou punt de partida a partir del qual se centralitzen totes les accions formatives que, de manera provisional, es desenvolupaven en diverses instal·lacions. La complexitat de l’entramat empresarial del sector turístic de València, unida a la diversitat de productes turístics, condiciona les activitats que el CdT programa anualment, i presta una especial atenció a tots els col·lectius que hi intervenen.
El centreEl CdT de València aglutina tota l’experiència acumulada al llarg de la història de la Xarxa CdT, i és la seu de l’Àrea de Formació de Turisme Comunitat Valenciana, a més dels serveis del CdT e-formació, CdTjobs i el Canal CdTtv. Incorpora tecnologies d’avantguarda en les seues instal·lacions, en el disseny dels espais i en els aspectes funcionals.
InfraestructuraAl voltant d’un ampli i lluminós vestíbul, estan distribuïdes les aules de formació teòrica, informàtica, restaurant, cuines, sala de tastos, aula de demostració, cafeteria, cuines i una sala d’actes amb capacitat per a 150 persones. Tot al servei d’estudiants d’hostaleria i de turisme, així com de professionals del sector.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT VALENCIA