Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT CASTELLÓ

Contactecdt_castellon@turismecv.es964 73 98 00
UbicacióCarrer de l’Astrònom Pierre Mechain, 2, 12100 el Grau de Castelló, Castelló de la Plana
El Centre de Turisme de Castelló està situat entre el parc de la Pineda i la platja. Presenta una identitat pròpia, ja que es tracta d’un edifici singular i representatiu. Modernes instal·lacions, tecnològicament avançat i funcional, en harmonia amb l’espai circumdant, presta servei des de l’any 2007, després de nou anys d’activitat en la seua anterior ubicació. Pel que fa a les normes de reglamentació tecnicosanitàries i a l’aprofitament d’energies i medi ambient, el centre és un exemple i un aparador cap als professionals i empreses del sector turístic.
El centreEl Centre de Turisme de Castelló naix amb el propòsit de fomentar la formació especialitzada en aquest sector a fi que la província consolide la seua posició de referent en la gastronomia espanyola i internacional. Contribueix així a fomentar la qualificació de professionals d’hostaleria i el turisme, ajudar la reconversió laboral i impulsar la qualitat del servei turístic. Prova d’això és el Premi Nacional Artesania Culinària 2017 a la millor institució promotora de gastronomia i turisme. Es tracta d’un reconeixement que atorga la Federació Espanyola de Confraries Víniques i Gastronòmiques.
InfraestructuraAtés el caràcter eminentment pràctic de la formació, inclou una aula de restauració i cuina dotada amb les millors instal·lacions; en aquestes, l’alumnat pot seguir simultàniament les instruccions de personal formador per a elaborar diversos plats i preparacions culinàries. Aquest centre disposa de sala d’actes amb una capacitat per a 108 persones, i està dotat amb el millor equipament per a celebrar qualsevol classe d’acte, activitats docents, i retransmissió en reproducció en continu (streaming) d’intervencions.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT CASTELLO