Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT “MARINA ALTA” DÉNIA

Contactecdt_denia@turismecv.es966 428 450
UbicacióCarrer Falutx, s/n 03700 Dénia
Dénia, designada com a Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO, és referent gastronòmic a la Comunitat Valenciana. A la Marina Alta es fusionen els millors productes de la mar i de l’horta, i dona com a resultat un clar exponent de la varietat i l’exquisidesa de la dieta mediterrània. Sens dubte, el CdT de Dénia se situa com un autèntic entorn gastronòmic en el qual sorgeixen amb força les noves tendències de la cuina d’autor.
El centre

El nou centre, inaugurat en 2006, se situa entre el Parc Natural del Montgó i les Marines. El seu avantguardista disseny arquitectònic, en forma de cub, es distribueix en tres plantes i un soterrani, aprofita al màxim els espais i contrasta amb la calidesa dels materials emprats en la decoració de l’edifici i la funcionalitat del mobiliari. A més, alberga les instal·lacions dels mòduls de formació professional amb la col·laboració de l’IES María Ibars.

També alberga GASTERRA, Centre de Gastronomia del Mediterrani, que sorgeix com una iniciativa col·laborativa de la Universitat d’Alacant i es conforma com una aliança entre aquesta, la Generalitat Valenciana, mitjançant Turisme Comunitat Valenciana, i Dénia. L’objectiu de centre és impulsar els estudis i la investigació en el sector de la gastronomia fins a situar-lo com un referent de la dieta i la cultura alimentària mediterrània, per tal de contribuir així a l’educació en hàbits alimentaris saludables.

InfraestructuraAl voltant d’un ampli i lluminós vestíbul, estan distribuïdes les aules de formació teòrica, sales audiovisuals amb grans projectors de vídeo, menjador de pràctiques, sala de tast de vins, biblioteca especialitzada, aula de demostració de cuina, cafeteria, cuines completes amb equipament d’alt nivell professional, aules d’informàtica amb sistemes multimèdia, etc.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT DENIA