Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT ALACANT

Contactecdt_alicante@turismecv.es
UbicacióCatedràtic Jaume Mas i Porcel, 4, 03005 Alacant
A la ciutat d’Alacant i la seua comarca el turisme i l’hostaleria representen, cada vegada més, una bona oportunitat per a l’empresariat. Molts han sabut aprofitar-la mitjançant un fort impuls, i han incrementat sensiblement la varietat de l’oferta. Aquesta competitivitat fa imprescindible la renovació contínua dels i de les professionals, i confien aquesta tasca al CdT d’Alacant des de la seua inauguració l’any 1994.
El centreDes dels voltants de la muntanya el Tossal, al costat del castell de Sant Ferran a Alacant, el modern edifici del CdT és una mostra d’arquitectura integrada en la naturalesa. Envoltat de jardins, des de les instal·lacions d’aquest centre es domina una bella panoràmica de la ciutat. L’amplitud d’espais, unida a una depuració de línies i funcionalitat d’elements decoratius, defineixen el caràcter d’aquest centre. El centre acull l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant i l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant, un clar exemple de governança col·laborativa.
InfraestructuraSala d’actes, aula de demostració, aula de tastos, sala de reunions, espai de treball compartit, biblioteca, restaurant, cuina, rebosteria, aules d’informàtica, aulari, despatxos, etc., conformen un edifici multidisciplinari per a donar servei al desenvolupament d’un sector fonamental com és el turisme.
Cursos formació professionalEl CdT d’Alacant alberga en les seues les instal·lacions el grau superior de formació professional de “Direcció de Cuina” i el grau mitjà de formació professional “Serveis de Restauració” impartits pel IES Miguel Hernández.
Per a més informació: https://portal.edu.gva.es/03001891/2023/05/25/oferta-ciclos-formativos/

PRÒXIMS CURSOS EN CdT ALACANT