Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT TORREVIEJA

Contactecdt_torrevieja@turismecv.es965 72 26 00
Ubicaciócarretera de Crevillent (CV-90), cantó amb el carrer Los Lírios, s/n, 03184 Torrevieja
El CdT de Torrevieja es posa en marxa el mes de setembre de l’any 2000, amb la primera programació adscrita al reciclatge de professionals del sector turístic del Baix Segura. La singularitat del producte turístic en aquest territori i el ràpid creixement que han experimentat les seues empreses fa que la formació es constituïsca com un element important per a la consolidació i el nivell de competitivitat d’aquestes.
El centreL’actual edifici, inaugurat l’any 2005, es va construir entenent que podia ser un lloc en què fer coincidir les noves tecnologies, la nova informació i el nou paisatge interior. Es va concebre com una manera d’organitzar aquests productes formatius com a part real de l’arquitectura, amb una estructura relativa al treball i a la investigació de la gastronomia i la gestió hotelera, amb l’arquitectura com un espai físic i contenidor de realitats, en el qual els materials que el constitueixen són essencials: les parets embullades en plàstic, les malles com a ombra, els planters metàl·lics i el paisatge exterior construït com si fora l’horta de la plana fèrtil del riu Segura.
InfraestructuraLes aules teòriques, salons, cuines, obrador de rebosteria, sala de tastos, l’aula de demostració o la mateixa recepció exterioritzen les necessitats internes i la seua distribució segueix un raonament arquitectònic exhaustiu. El singular auditori, excavat en un suau pendent, aconsegueix l’alçària precisa de l’escenari sense necessitat d’elevar el sostre claraboia de xarxa quadrangular, la qual cosa el converteix en un espai multidisciplinari i funcional.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT TORREVIEJA