Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT ONLINE

Contactecdt_e@turismecv.es961 207 013 – 961 207 017
Benvinguts a la formació en línia de la Xarxa de Centres de Turisme, la millor formació en línia en hostaleria i turisme de la Comunitat Valenciana.
El nostre campus en línia és una extensió de la nostra activitat formativa, que et permet personalitzar el teu programa, tant presencial com en línia.
T’oferim: Formació gratuïta: es pot accedir a multitud de cursos en línia de manera totalment gratuïta i de temàtiques molt diverses.

Formació sense horaris: un dels grans avantatges dels cursos en línia és que l’horari el marques tu. No està subjecta a una classe amb un inici i un acabament en la qual, si no hi acudeixes, et posen falta o et perds matèria. Tu decideixes quin moment del dia et ve millor per a estudiar els temes i quant temps al dia li vols dedicar.

Formació flexible: un altre dels avantatges de la formació en línia és la flexibilitat del seu calendari.
Els cursos tenen una data d’inici i una altra d’acabament prefixades, però generalment tenen amplitud suficient perquè no t’atabales pels terminis.

Formació sense desplaçaments: Tan sols necessites una connexió a Internet per a realitzar-la, per tant, estalvies en temps i en despeses de desplaçament i et pots formar des del treball o des del sofà de la teua casa.

Formació individualitzada: disposes d’una persona docent per a tu, que et respon els dubtes que et sorgisquen en qualsevol moment, utilitzant les eines de comunicació que t’ofereix la plataforma: xats, missatges, videoconferències en línia, seminaris en línia (webinars), etc. on podràs conversar en temps real amb la persona docent, com amb la resta d’alumnat del curs. Fins i tot, pots concertar videoconferències individuals en les quals obtindràs els mateixos avantatges que si estigueres en formació presencial, però sense moure’t del domicili.

Formació que genera comunitat: a través de la formació en línia podràs generar xarxes professionals, fent treball en xarxa (networking) i ampliant la teua xarxa de contactes professionals amb gent com tu. Aprofita per a augmentar les teues oportunitats d’ocupació i formació.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT ONLINE