Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

Xarxa de centres

La Xarxa de Centres de Turisme és l’eina de Turisme Comunitat Valenciana que té com a finalitat la millora de l’ocupabilitat i eficiència dels recursos humans, l’atracció del talent, la investigació, innovació i promoció de la gastronomia i de l’hostaleria i el turisme.

El nostre objectiu principal és l’augment de la qualificació i competitivitat del sector turístic i la generació d’ocupació de qualitat, mitjançant l’aposta per una formació adequada, pràctica, diversificada, descentralitzada i totalment gratuïta.

L’oferta formativa de la Xarxa CdT va dirigida tant a professionals del sector turístic en actiu per al seu reciclatge i actualització, com per a persones desocupades, com també crear itineraris que afavorisquen l’emprenedoria i la competitivitat turística.

En l’actualitat, la Xarxa CdT es compon d’onze centres que vertebren el territori de la Comunitat Valenciana: Morella, Castelló de la Plana, València, Gandia, Dénia, Alcoi, Benidorm, Alacant, Elx i Torrevieja, i el CdT e-formació, el qual fa ús de les metodologies de formació a distància basades en l’ús d’eines multimèdia i l’accés a través d’Internet, amb tots els avantatges que això comporta.

A més, la Xarxa CdT imparteix formació específica en altres llocs i destinacions de la nostra geografia la demanda de la qual a cada moment així ho justifica.

CdT ALACANT

CdT ALCOI

CdT BENIDORM

CdT CASTELLÓ

CdT DÉNIA

CdT ELX

CdT MORELLA

CdT TORREVIEJA

CdT VALÈNCIA

PRÒXIMS CURSOS