Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT “DOMINGO DEVESA” BENIDORM

Contactecdt_benidorm@turismecv.es965 59 49 36
UbicacióAvinguda de Benissa, 4, 03502 Benidorm
El CdT Domingo Devesa està situat a Benidorm i va ser el primer centre de la xarxa, i va constituir l’eix vertebrador de la formació turística de tot el territori valencià. La seua denominació és un homenatge a la memòria del president de l’Associació Empresarial Hostalera de Benidorm i la Costa Blanca (HOSBEC), Domingo Devesa, un dels principals impulsors del projecte.
El centreEl producte turístic de la ciutat de Benidorm confereix un caràcter singular a l’activitat d’aquest CdT. El gran nombre d’empreses de caràcter turístic situades a la comarca fa que el centre reba un gran nombre de professionals que passen per les seues aules per a formar-se. La programació d’activitats respon a aquesta singularitat, i preveu un gran nombre d’accions formatives destinades a professionals de la restauració i de la indústria turística i hotelera.
InfraestructuraUn model formatiu de qualitat requereix un edifici emblemàtic i polivalent amb instal·lacions òptimes per a la formació en habilitats i diversos serveis per a les persones participants: cuines, restaurants de pràctiques, aula de demostració, aules multimèdia, etc. Actualment, l’activitat es desenvolupa en un edifici funcional de més de 7.000 m².

PRÒXIMS CURSOS EN CdT BENIDORM