Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CdT “L’ALQUERIA DEL DUC” GANDIA

Contactecdt_gandia@turismecv.es962 84 58 58
UbicacióCamí Alquería Del Duc, s/n, 46730 Gandia

Amb vista a potenciar i millorar els recursos humans i del sector turístic de la comarca de la Safor, la Generalitat i l’Ajuntament de Gandia van subscriure, en 1996, un conveni de col·laboració amb la finalitat de coordinar els seus esforços en la gestió d’un centre de turisme. Els orígens de l’edifici es remunten a una torre de guaita del segle XV, a la qual posteriorment se li va adossar, en el segle XVI, una alqueria fortificada de la família dels Borja, ducs de Gandia.

El centroL’immoble de l’Alqueria del Duc que alberga el CdT, rehabilitat i transformat en centre de formació, està en una zona humida d’horts i marjals, al costat d’unes llacunes, els Ullals, que constitueixen un magnífic entorn de vegetació i fauna aquàtica.
Aquest edifici singular és la seu de l’Espai de Creació Literària de Gandia. Aquesta alqueria construïda com a residència estiuenca de la família Borja en el segle XVI, acull escriptores i escriptors durant uns dies, perquè puguen seguir el seu projecte creatiu literari personal mentre coneixen el nostre entorn natural, gastronòmic, cultural, social o econòmic.

InfraestructuraAl voltant d’un ampli i lluminós vestíbul, estan distribuïdes les aules de formació, restaurant, celler, aula de demostració, cafeteria, cuines completes amb equipament d’alt nivell professional, aula d’informàtica, etc., que fan d’aquest centre un referent quant a la formació a la comarca.

PRÒXIMS CURSOS EN CdT GANDIA