CP00221: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR (HOTR0208)
De 06/10/2021 al 21/12/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 23/04/2021 a 03/10/2021
Servei/Sala
CDT MORELLA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari9:00 a 15:00 h.
Duració290 horas
DocentsGUTIERREZ IBAÑEZ, CARLOS
Direcció d'imparticióComplejo Fábrica Giner. Carretera CV-14 Km 3.5., , Morella
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusAssistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.
Continguts(d'Acord amb el RD 619/2013 de 2 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar):
MF0257_1: Servici bàsic de restaurant-bar (120 hores)
MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpides (180 hores)
MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de restaurant i bar (80 hores)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 4 d¿octubre en el CdT Morella
Possibilitat d¿allotjament en el centre.