CP00623: OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR (CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT HOTR0208)
De 30/10/2023 al 28/03/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 27/06/2023 a 16/10/2023
Servei/Sala
CDT BENIDORM
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horarilunes y martes de 9 a 16:30 h, miércoles, jueves y viernes de 9 a 14 h.
Duració290 horas
DocentsGALLEGO NAVARRO, JUAN FRANCISCO LOPEZ BALLESTER, FRANCISCO JAVIER
Direcció d'imparticióAV. BENISSA, 4, 03502, Benidorm
Dirigit aPreferentment a persones en desocupació i a treballadors en actiu y/o fixos discontinus del sector turístic de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor. Complir la normativa del certificat de professionalitat
ObjectiusAssistir en el servici i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpides, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.
Continguts(d'Acord amb el RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar):
MF0257_1: Servici bàsic de restaurant-bar. (90 h.)
MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpides. (120 h)
MP0015 : Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'Operacions bàsiques de restaurant i bar (80 hores) .
* (MF0257_1) ATENENT AL REGLAMENT RD 295/2004 de 20 de febrer, El Mòdul Formatiu MF0257_1: Servici bàsic de restaurant-bar (120 hores) , conté la Unitat UF0053: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 hores) . El posseïdor d'este Certificat ha rebut la formació necessària per a realitzar la manipulació d'aliments de forma competent, tal com s'assenyala en el "Suplement Europass" dels Certificats de Professionalitat.
Informació adicionalPROVA DE SELECCIÓ:17/10/2023 A LAS 10:00 H.
Per a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA