Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN00124: ARROSSER

De 27/05/2024 al 27/06/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 23/05/2024
Cuina/Rebosteria
CDT TORREVIEJA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe lunes a jueves, de 9:00 a 14:00 h.
Duració100 horas
DocentsMICHEL, GERARD
Contactecdt_torrevieja@turismecv.es965722600Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCTRA. CREVILLENTE (CV-90) ESQ. C/ LOS LIRIOS, 03184, Torrevieja
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentemente a personas desempleadas y ocupadas del sector turístico de la Comunitat Valenciana.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusDescobrir les diferents classes d'arrossos que podem trobar i la seua utilització i les seues característiques en la cuina. Elaborar diferents tipus de caldo i fons per a la cocció d'arrossos. Confeccionar diversos tipus de sofregits i *salmorreta. Organitzar el treball per a agilitzar les tasques: La *Mise en *Place. Cuinar tot tipus d'arrossos i paella: secs, caldosos, melosos. Donar a conéixer arrossos d'altres països i altres cultures. Utilitzar tècniques modernes de presentació.
Continguts1. La cuina de l'arròs. 2. Tipus d'arròs. 3. Varietats i zones de cultiu. 4. Tècniques bàsiques de cuinat. 5. Principals varietats d'arròs i com cuinar-les. 6. Errors més freqüents quan cuinem arròs. 7. Fons (caldos) per a arrossos. 8. Complements per a arrossos: salmorreta, sofregit. 9. Recipients i eines per a l'elaboració d'arrossos. 10. Quantitats d'arròs per persona. 11. La sal en l'elaboració de l'arròs. 12. Receptari.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONADO/A.

Pròxims cursos