FN09824: CREACIÓ DE CARTES I MENÚS DEL DÍA
De 30/09/2024 al 01/10/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 15/08/2024 a 29/09/2024
Cuina/Rebosteria
RIBA ROJA DEL TURIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari16.30 h a 20.30h.
Duració8 horas
DocentsTAMAYO COLOMINA, RAQUEL
UbicacióRIBA ROJA DEL TURIA
Direcció d'imparticióEspai d'interpretació i Formació de Gastronomia Històric. Carrer de l'esport s/n. https://goo.gl/maps/8ys3D9rNu12so5Ub6
Dirigit aPersonal de cuina i servici, preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusEstudiar el concepte gastronòmic a través del disseny i la imatge de la carta.
Esquematitzar els passos per a l'elaboració d'una carta.
Valorar la importància de l'equilibri dels plats, component dietes i menús equilibrats.
Planificar l'elaboració de menús tant setmanals com diaris.
Sensibilitzar sobre la importància de l'aprofitament dels plats.
Determinar els costos que tenen els productes i establir el preu de venda.
ContingutsEl concepte gastronòmic.
Disseny i imatge de la carta.
Passos per a l'elaboració de la carta.
L'equilibri entre plats.
La composició de menús, dietes equilibrades.
Planificació de menús setmanals i menús diaris.
Aprofitament de productes.
Escandallo o rendiment d'un producte.