CP00125: SERVICIS DE RESTAURANT (HOTR0608)
De 05/05/2025 al 21/10/2025
Obert
Termini d'inscripció de 21/01/2025 a 04/05/2025
Servei/Sala
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari09:00 a 15:00 h
Duració580 horas
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusDesenvolupar i muntar tot tipus de servicis d'aliments i begudes en restaurant i preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, acollint i atés el client, utilitzant en cas necessari, la llengua anglesa, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Continguts(d'Acord amb els RD 1256/2009, 685/2011 y 619/2013, del Certificat de Professionalitat HOTR0608 Servicis de Restaurant):
MF1048_2 Servici de vins (90 h)
MF0711_2* Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h)
MF1051_2 Anglés professional per a servicis de restauració (90 h)
MF1052_2: Servicis en restaurant (130 h)
MF1053_2: Elaboració i acabat de plats a la vista del client (50 h)
MF1054_2: Servicis especials en restauració (80 h)
MP0061: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de servici de restaurant (80 h)
* (MF0711_2) Atés el reglament 852/2004, del Parlament Europeu i del Consell, relatiu a la higiene dels productes alimentosos, i d'acord amb el que s'estableix en els Reials decrets que regulen els certificats de professionalitat en els quals s'integra, la formació establida en el mòdul formatiu de seguretat i higiene i protecció ambiental en hostaleria garantix el nivell de coneixements necessaris per a la correcta manipulació dels aliments