CP00221: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 15/02/2021 al 03/06/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2020 a 21/01/2021
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari08:30 a 14:30 h
Duració350 horas
DocentsCLEMENT HERNANDEZ, JOAN
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores)
MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 hores)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 25 de gener en el CdT Valencia, per ordre alfabètic del primer cognom del participant:
09:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Ambdós inclosos)
12:00 horas: Cognoms des de la M fins a la Z (Ambdós inclosos)