CP00322: SOMMELIERIA (HOTR0209)
De 10/10/2022 al 21/06/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 17/06/2022 a 06/10/2022
Servei/Sala
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari08:30 a 12:30 h
Duració730 horas
DocentsVERDEGUER FERNÁNDEZ, SARA BELÉN NAVARRO FLORES, AMANDA GONZALEZ MICO, MONICA FATIMA ESTÉBANEZ FELIP, ROBERTO PITARCH LLORENS, AXEL BAO CABEZOS, MAXIMILIANO HERNANDEZ MORENO, MIGUEL ANGEL SACCHETTA, NICOLA ALESSANDRO
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aTreballadors/es en actiu i/o fixos discontinus en empreses d'hostaleria i restauració del sector turístic.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusCatar vins, altres begudes i productes selectes propis de sommelieria, dissenyant la seua oferta, gestionar la conservació dels vins i realitzar el seu servei especialitzat, assessorant el client sobre l'harmonia entre vins i plats i, comunicar-se en una llengua estrangera si escau, integrant-se en l'equip de l'establiment i actuant sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental.
Continguts(D'acord amb l'RD 685/2011, de 09 de juny del certificat de professionalitat HOTR0209 Sommelieria)
MF1106_3: Tast de vins i altres begudes analcohólicas i alcohòliques diferents a vins. (270 hores)
UF0847: (Transversal) Vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions. (80 hores)
UF0848: (Transversal) Elaboració de vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80 hores)
UF0849: Preparació i tast de vins i altres begudes alcohòliques. (80 hores)
UF0850: Preparació i tast d'aigües, cafés i infusions. (30 hores)
MF1107_3: Disseny de cartes de vins i altres begudes analcohólicas i alcohòliques diferents a vins. (190 hores)
UF0847: (Transversal) Vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions. (80 hores)
UF0848 (Transversal) elaboració de vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80 hores)
UF0851: Confecció de cartes de vins i altres begudes alcohòliques, aigües envasades, cafés i infusions. (30 hores)
MF1108_3: Anàlisi sensorial de productes selectes propis de sommelieria i disseny de les seues ofertes. (60 hores)
MF1109_3: Gestió de cellers en restauració. (60 hores)
MF1110_3: Servei especialitzat de vins. (80 hores)
MF0711_2: (Transversal) Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria. (60 hores)
MF1111_2: Llengua estrangera professional per a serveis de restauració. (90 hores)
MP0176: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de Sommelieria (80 hores)
Informació adicionalLa prova de selecció serà el 30/09/2022 en el CdT Valencia, per ordre alfabètic del primer cognom del participant:
08:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Ambdós inclosos)
11:30 horas: Cognoms des de la M fins a la Z (Ambdós inclosos)