CP00325: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 15/05/2025 al 20/11/2025
Obert
Termini d'inscripció de 21/01/2025 a 08/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari09:00 a 14:00 h de lunes a jueves
Duració350 horas
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 hores)
MF0256_1 Elaboració culinaria bàsica (150 hores)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)
Informació adicionalLa PROVA DE SELECCIÓ serà el 09/05/25 en el CdT València, per ordre alfabètic del primer cognom del participant:
10:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Tots dos inclosos)
12:30 hores: Cognoms des de la M fins a la Z (Tots dos inclosos)