CP00325: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA (HOTR0108)
De 19/05/2025 al 17/10/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 21/01/2025 a 08/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 14:00 h de lunes a jueves
Duració350 horas
DocentsCLEMENT HERNANDEZ, JOAN GAZQUEZ CRESPO, JESSICA
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusPreelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions mes complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
ContingutsD'acord amb els RD 1376/2008 i 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina:
MF0255_1: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (107 hores)
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (133 hores)
Mòdul de prevenció de riscos laborals (30 hores)
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina (80 hores)