CP00624: CUINA (HOTR0408)
De 16/12/2024 al 26/09/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 01/08/2024 a 11/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 15:00 h
Duració810 horas
DocentsBLASCO FELIP, MARIA MERINO MIR, ROCIO
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0408 Cuina):
MF0711_2 Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h)
MF0259_2 Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70 h)
MF0260_2 Preelaboració i conservació d'aliments (190 h)
MF0261_2 Tècniques culinàries (240 h)
MF0262_2 Productes culinaris (170 h)
MP0017 Mòdul de pràctiques professionals no laborals de cuina (80 h)
Informació adicionalLa PROVA DE SELECCIÓ serà el 12/11/24 en el CdT València, per ordre alfabètic del primer cognom del participant:
10:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Tots dos inclosos)
12:30 hores: Cognoms des de la M fins a la Z (Tots dos inclosos)