Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

CP00624: CUINA (HOTR0408)

De 16/12/2024 al 26/09/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 01/08/2024 a 11/11/2024
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 15:00 h
Duració810 horas
DocentsBLASCO FELIP, MARIA MERINO MIR, ROCIO
Contactecdt_valencia@turismecv.es961207010Necessites saber més?
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Compartir aquest curs
Dirigit aPersones en situació de desocupació.
RequisitsComplir els requeriments formatius i/o professionals per a cursar amb aprofitament la formació en els termes previstos en la normativa d'aplicació, i superar les proves de selecció habilitades a aquest efecte.
ObjectiusDesenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establits i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Continguts(d'Acord amb els RD 1376/2008 y 619/2013, del certificat de professionalitat HOTR0408 Cuina): MF0711_2 Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h) MF0259_2 Ofertes gastronòmiques senzilles i sistemes d'aprovisionament (70 h) MF0260_2 Preelaboració i conservació d'aliments (190 h) MF0261_2 Tècniques culinàries (240 h) MF0262_2 Productes culinaris (170 h) MP0017 Mòdul de pràctiques professionals no laborals de cuina (80 h)
Informació adicionalLa PROVA DE SELECCIÓ serà el 12/11/24 en el CdT València, per ordre alfabètic del primer cognom del participant: 10:30 hores: Cognoms des de la A fins a la L (Tots dos inclosos) 12:30 hores: Cognoms des de la M fins a la Z (Tots dos inclosos)

Pròxims cursos