FN00324: TÈCNIQUES BÀSIQUES EN FORN I BRIOIXERIA
De 29/04/2024 al 20/06/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 25/04/2024
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 13:00 h
Duració120 horas
DocentsSANCHO COLOMER, VICENTE
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersones en situació legal de desocupació preferentment amb experiència o formació en cuina o rebosteria.
RequisitsSer resident o pertànyer a una empresa localitzada a la Comunitat Valenciana i realitzar correctament la inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va
ObjectiusAdquirir les competències professionals necessàries per a realitzar i/o dirigir les operacions d'elaboració de masses de forn i brioixeria.
ContingutsMatèries primeres de forn-brioixeria
Operacions d'elaboració de productes de forn i brioixeria
Maquinària i utillatge específic
Aplicació de tècniques de fred en forn i brioixeria
Productes elaborats a partir de masses fermentades: Concepte, tipus, característiques, normativa, condicions de conservació
Informació adicionalPer a poder participar en el procés de selecció, ha d'enviar el currículum actualitzat a cdtvalencia_gestion2@turismecv.es, indicant en l'assumpte del correu CURS INICIACIÓ EN FORN.
El curs és de DILLUNS A DIJOUS