FN01525: PEIXOS EN LA CUINA, RENDIBILITAT I TÈCNIQUES
De 19/05/2025 al 19/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 04/02/2025 a 16/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari9.30 h a 13.30h
Duració4 horas
DocentsBARRUGUER BARRERA, RAUL
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersonal de cuina preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic i persones en situació de desocupació.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusEl *alummo aprendrà realitzar l'especejament d'alguns peixos, revisant les diferents tècniques per a poder aprofitar al màxim les peces i rendibilitzar les mateixes..
ContingutsTècniques d'especejament de distints pescats
Aprofitament de cada part en la cuina.
Conservació.