FN02123: PEIX DE LLOTJA. CUINA I MARIDATGE
De 21/03/2023 al 22/03/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 19/12/2022 a 19/03/2023
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:30 a 13:30 h
Duració8 horas
DocentsROMERO POZO, SEBASTIAN
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersonal de cuina preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic..
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusConéixer l'autèntica carxofa de Benicarló i poder elaborar i maridar plats amb aquest popular i ric ingredient.
ContingutsRecepció i neteja del peix de llotja.
Preparació i cort de cada producte.
Elaboració de receptes apropiades.
Maridatge idoni i degustació.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA.