FN02224: LA CUINA DEL PEIX DE ROCA
De 14/05/2024 al 15/05/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 12/05/2024
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 13:00 h
Duració8 horas
DocentsLOPEZ BARTOLOME IVAN,
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersonal de cuina preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusDonar a conéixer la gran varietat de peixos que podem trobar en la Mar Mediterrània i les seues aplicacions culinàries.
ContingutsPresentació de diverses tècniques de cocció pescats de roca.
Explicació de diverses espècies.
Demostració de reelaboració, neteja i cort de peixos.
Aplicació de diferents receptes .
Presentació de plats acabats i selecció de diferents
guarnicions.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA.