FN02325: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LÈRGENS
De 07/05/2025 al 07/05/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 26/03/2025 a 06/05/2025
Formació Complementària
TORRENT
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:00 a 14:00 h
Duració5 horas
DocentsEBRI BOYERO, ANDRES
UbicacióTORRENT
Direcció d'imparticióSalón de actos de la Casa de la Cultura, calle Sagra, 17 de Torrent
RequisitsSer resident o pertànyer a una empresa localitzada a la Comunitat Valenciana i realitzar correctament la inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va
ObjectiusQue els/les participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments sense que supose un risc per a la salut, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts- Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
- Higiene del manipulador d'aliments.
- Instal·lacions, equip: L+D.
- Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
- Preparació, cuinat i servici de menjars.
- Gestió d'al·lèrgens.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/A, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.