Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN02425: MANIPULADOR D'ALIMENTS I CONTROL D'AL·LERGENS

De 25/03/2025 al 25/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 05/02/2025 a 24/03/2025
Formació Complementària
ONTINYENT
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari9.00 h a 14.00h.
Duració5 horas
DocentsEBRI BOYERO, ANDRES
Contactecdt_valencia@turismecv.es961207010Necessites saber més?
UbicacióONTINYENT
Direcció d'imparticióMuseo Textil, C/ del Músico Úbeda, 6. Ontinyent
Compartir aquest curs
Dirigit aPersones en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic i persones en situació de desocupació (fins a un màxim del 15% del total de l'alumnat).
RequisitsEmplenar la fitxa d'inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va o l'App Centres de Turisme.
ObjectiusObtindre els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent."
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics. -Higiene del manipulador d'aliments. -Instal.lacions, equip: L+D. -Recepció de matèries primeres i emmagatzemament. -Preparació, cuinat i servici de menjars. -Gestió d'al.lèrgens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.

Pròxims cursos