FN02724: APLICACIONS DEL GELAT EN EL RESTAURANT
De 17/06/2024 al 18/06/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 08/01/2024 a 13/06/2024
Cuina/Rebosteria
CDT VALENCIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari09:30 a 13:30 h
Duració8 horas
DocentsBUJ FUSTER, RAMIRO
Direcció d'imparticióPROLONGACIÓN PASEO DE LA ALAMEDA, 37, 46023, València
Dirigit aPersonal de cuina preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusAmpliar la gamma geladora per a restaurants, descobrir noves tècniques per a la realització de gelats i incorporar nous paradigmes en postres i gelat.
ContingutsBoles hindús farcides de gelat d'espècies i mel del Montgó.
Nougat glassé de llima, taronja i torró.
Barres energètiques de xocolate i caramel bla.
Berrine de poma verda i gelat de caramel salat.
Sàndwitx de xocolate, gelat de xocolate, gelats de pistatxo i xocolate de menta, orxata temperada de pinyons.
De la bresquilla melva fins al nostre pijama.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/ADA, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/ADA.