FN02725: MANIPULADOR D'ALIMENTS I CONTROL D'AL·LERGENS
De 01/07/2025 al 01/07/2025
Obert
Termini d'inscripció de 05/02/2025 a 30/06/2025
Formació Complementària
OLOCAU
Preferentment Aturats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari9.00 h a 14.00h.
Duració5 horas
DocentsEBRI BOYERO, ANDRES
UbicacióOLOCAU
Direcció d'imparticióEspai Coworking d¿Olocau, C/ San José, 7. 46169 Olocau
Dirigit aPersones en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic i persones en situació de desocupació (fins a un màxim del 15% del total de l'alumnat).
RequisitsEmplenar la fitxa d'inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va o l'App Centres de Turisme.
ObjectiusObtindre els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lèrgens sense que supose un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent..
Continguts-Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
-Higiene del manipulador d'aliments.
-Instal.lacions, equip: L+D.
-Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
-Preparació, cuinat i servici de menjars.
-Gestió d'al.lèrgens en hostaleria: bones pràctiques i informació al consumidor.