FN06524: INICIACIÓ AL TAST D'OLIS
De 03/06/2024 al 19/06/2024
Obert
Servei/Sala
TURIS
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari6 sesiones 3, 5, 10, 12, 17 y 19 de junio de 16.30h a 20.30h
Duració24 horas
UbicacióTURIS
Direcció d'imparticióCentre d'Asociacions. C/ Sant Jaume 21, 46389 Turís
Dirigit aPersones en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic i persones en situació de desocupació (fins a un màxim del 25% del total de l'alumnat).
RequisitsEmplenar la fitxa d'inscripció a través de la web https://cdt.gva.es/va o l'App Centres de Turisme.
ObjectiusConéixer com es realitza el tast d'oli, així com les varietats d'oli d'oliva de la Comunitat Valenciana i les seues característiques.
ContingutsSESSIÓ 1:
16.30¿18.30 h ANÀLISI SENSORIAL D¿ALIMENTS EN GENERAL.
18.30¿20.30h TAST DE DIFERENTS SUBSTÀNCIES I AROMES DE CARÀCTER ALIMENTARI. SABORS BÀSICS. VIA RETRONASAL.
SESSIÓ 2,
16.30¿18.30 h TÈCNICA DE TAST D¿OLIS, SEGONS LA NORMATIVA VIGENT.
18.30¿ 20.30h TAST D¿OLIS I IDENTIFICACIÓ DE DEFECTES.
SESSIÓ 3,
16.30¿18.30h FACTORS DE PRODUCCIÓ I QUALITAT DE L¿OLI.
18.30¿20.30h TAST DE PATRONS AMB DIFERENTS DEFECTES I CONCENTRACIONS.
SESSIÓ 4,
16.30¿18.30h FACTORS DE FABRICACIÓ I QUALITAT DE L¿OLI VERGE. MERCAT A GRANEL.
18.30¿20.30h TAST D¿OLIS DE DIFERENTS CATEGORIES COMERCIALS.
SESSIÓ 5,
16.30¿18.30h BASES BIOQUÍMIQUES DELS ATRIBUTS SENSORIALS DEL¿OLI.
18.30¿ 20.30h TAST D¿OLIS AMB DIFERENTS DEFECTES I IDENTIFICACIÓ DE LES CAUSES.
SESSIÓ 6,
16.30¿18.30h PANELL DE TAST OFICIAL D'OLIS VALENCIANS. INTERPRETAR UN INFORME DESCRIPTIU.
18.30¿20.30h TAST DE PATRONS DE DIFERENTS DEFECTES I CONCENTRACIONS.
Informació adicionalCurs a realitzar a Turís, dilluns i dimecres a la vesprada en les dates establides,