FN08224: FORMACIÓ BÀSICA EN HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ D'ALIMENTS I GESTIÓ D'AL·LÈRGENS
De 06/11/2024 al 06/11/2024
Obert
Formació Complementària
TORRENT
Preferentment Aturats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari09:00 a 14:00 h
Duració5 horas
UbicacióTORRENT
Direcció d'imparticióAula Mercat San Gregori.Entrada por parque del Mercat. Cruce c/ Pintor Genoves y c/ 25 de abril.
RequisitsEstar donat/a d'alta en Labora o estar en actiu en una empresa localitzada a la Comunitat Valenciana.
ObjectiusQue els/les participants obtinguen els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments sense que supose un risc per a la salut, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de de treball en la dita matèria, d'acord amb la normativa vigent.
Continguts- Importància de la higiene alimentaria. Conceptes bàsics.
- Higiene del manipulador d'aliments.
- Instal·lacions, equip: L+D.
- Recepció de matèries primeres i emmagatzemament.
- Preparació, cuinat i servici de menjars.
- Gestió d'al·lèrgens.
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/A, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.