FN09524: COM CUINAR ELS BOLETS EN EL RESTAURANT
De 09/12/2024 al 09/12/2024
Obert
Cuina/Rebosteria
RIBA-ROJA DEL TÚRIA
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari16:30 a 20:30 h
Duració4 horas
DocentsROMERO POZO, SEBASTIAN
UbicacióRIBA-ROJA DEL TÚRIA
Direcció d'imparticióEspai d'interpretació i Formació de Gastronomia Històric. Carrer de l'esport s/n. https://goo.gl/maps/8ys3D9rNu12so5Ub6
Dirigit aPersonal de cuina preferentement en actiu i/o fixos discontinus del sector turístic i persones en situació de desocupació.
RequisitsRealitzar inscripció telemàtica en la web https://cdt.gva.es/va, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, o en cas contrari adjuntar NIF/NIE, NÒMINA o DARDE en vigor.
ObjectiusFormar als alumnes en la preparació, neteja i elaboració de plats amb bolets de temporada, així com de cultiu. Recomanacions per a evitar la seua possible toxicitat..
Continguts- Explicació dels diferents tipus de bolets comestibles que existixen.
- Preparació i neteja de cada varietat.
- Elaboració de receptes amb bolets tant crus com cuinades
-Emplatat, decoració i degustació dels diferents plats..