FN00921: POSTRES SALUDABLES
De 19/04/2021 al 19/04/2021
Tancat
Termini d'inscripció de 18/01/2021 a 14/04/2021
Cuina/Rebosteria
CDT MORELLA
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
Horari9:00 a 14 H
Duració5 horas
DocentsBUENO PARDO, ANAY
Direcció d'imparticióComplejo Fábrica Giner. Carretera CV-14 Km 3.5., , Morella
Dirigit aPreferentment persones en actiu i/o fixos/as discontinus/as del sector turístic i en cas d'existir places disponibles s'admetran persones en situació de desocupació.
RequisitsEmplenar la fitxa d'inscripció en la nostra web https://cdt.gva.es/va, o en l'App Centres de Turisme, autoritzant a consultar les seues dades identificatives, i en cas contrari aportant la documentació requerida,
ObjectiusDonar a conéixer l'apassionant món de la pastisseria des d'un punt de vista saludable,100% sense gluten, amb opcions sense sucre i sense lactosa.
ContingutsCom substituir la farina de blat, per farines sense glútens i el sucre blanc, per edulcorants alternatius.
Utilització de les flors comestibles en la pastisseria o postres de restaurants.
Sessió pràctica amb receptes i decoracions específiques, impartit per Anay Bueno i pastisser de Cor de Carxofa(Benicarló)
Informació adicionalPer a poder ser SELECCIONAT/A, haurà de marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.