Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN00124: CALDERS I ARROSSOS

De 19/02/2024 al 21/02/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/0232 a 15/02/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16.30 a 20.30 horas en aula de cocina
Duració12 horas
DocentsARIZA ABAD, DAVID
Contactecdt_alcoi@turismecv.es660078087Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant DNI / N.I.E. i DARDE si és el cas, o bé, autoritzar LPD i consulta PAI en emplenar-la.
ObjectiusCapacitar als participants per a conéixer els diferents tipus d'arrossos, les varietats utilitzades en les cuines, elaborar els fons específics per a l'elaboració dels diferents tipus, el sofregit, aplicar les tècniques i sistemes de cocció.
Continguts- Preparació en cru i conservació dels vegetals, peixos, carns i ocells. - Fons, sofregits i acompanyaments. - Classes d'arrossos i aplicacions. - Tècniques de cuinat de l'arròs. - Elaboració d'arrossos tradicionals: melosos, caldosos i secs - Arrossos típics alacantins.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A

Pròxims cursos