FN00525: ELABORACIÓ DE TAPES DE BARRA
De 28/04/2025 al 30/04/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 14/02/2025 a 25/04/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16.30 a 20.30 horas en aula de cocina
Duració12 horas
DocentsVIGUERAS CASTILLO, GONZALO
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant DNI / N.I.E. i DARDE si és el cas, o bé, autoritzar LPD i consulta PAI en emplenar-la.
ObjectiusComprendre la importància de les tapes dins de la tradició gastronòmica espanyola i com s'han adaptat al llarg del temps. Ensenyar als participants a realitzar tècniques de cuina específiques per a l'elaboració de tapes clàssiques, com la fritada, el rostit, l'escabetx, el marinat, així com la combinació d'ingredients i fomentar la creativitat en la creació de tapes.
Continguts1. Introducció a les tapes.
2. Tècniques bàsiques en l'elaboració de tapes
3. Elaboració de tapes clàssiques
4. Tapes modernes i d'autor
Tapes innovadores amb ingredients de temporada.
Tapes veganes i vegetarianes.
5. Combinació d'ingredients i sabors
Ús d'ingredients locals i de temporada.
Ús d'espècies i herbes fresques.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A