Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN01124: SOSTENIBILITAT I APROFITAMENT EN LA CUINA

De 03/06/2024 al 03/06/2024
Obert
Formació Complementària
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
Horari De 16.30 a 19.30h. Pendiente Aula
Duració4 horas
DocentsMIRA ANTÓN, DAVID
Contactecdt_alcoi@turismecv.es660078087Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant DNI / N.I.E. i DARDE si és el cas, o bé, autoritzar LPD i consulta PAI en emplenar-la.
ObjectiusAprendràs quines accions concretes has de dur a terme en cuina i en la resta d'àrees d'un restaurant per a aconseguir que la seua activitat siga sostenible a nivell mediambiental, econòmic i social (les 3 ¿potes de la sostenibilitat")
ContingutsDefinició de cuina sostenible: cuina de proximitat i *Km0, aprofitament alimentari (*zero *waste), producte de temporada. Estils o tipus de cuina amb menys impacte mediambiental (relació directa entre cuina saludable i sostenibilitat) Consum responsable dels recursos i energies: com ser més eficients. Gestió i separació de residus: Com canviar hàbits en els equips de treball. Sostenibilitat social, la nova responsabilitat social corporativa: Com gestionar als grups d'interés (clients, treballadors i proveïdors)
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A

Pròxims cursos