FN01722: CUINA DE TARDOR AMB BOLETS
De 24/10/2022 al 25/10/2022
Tancat
Termini d'inscripció de 15/07/2022 a 23/10/2022
Cuina/Rebosteria
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16:30 a 20:30h en aula cocina CIP FP BATOI
Duració8 horas
DocentsARIZA ABAD, DAVID
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va.
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusAprendre a distingir les diferents classes de bolets depenent de la seua morfologia temporalitat, cultiu, característiques organolèptiques i formes adequades de cuinat.
Conéixer les diferents opcions que ens ofereix el mercat i la indústria (frescos, deshidratats, congelats etc).
Saber què necessitem fer per a una bona recol·lecció de bolets silvestres.
Aprendre a manipular els bolets frescos a l'hora de recol·lecció i els seus processos de neteja per a cuinar-les o conservar-les.
ContingutsBreu explicació biològica i tècnica de què són realment els bolets.
Realitzar elaboracions tant cuina clàssica com cuina més avantguardista amb la combinació d'aquests productes i altres de diferents orígens tot això en la temporada de tardor hivern. Es triaran les tècniques de cocció més aconsellables depenent de la característica singular de cada bolet.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.