FN01923: MAESTRO ARROSSER
De 16/10/2023 al 17/10/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 27/06/2023 a 11/10/2023
Cuina/Rebosteria
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16.30 a 20.30 horas en aula de cocina
Duració8 horas
DocentsIÑIGUEZ MARTINEZ, ANDRES
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Requisits
ObjectiusCapacitar als participants per a conéixer els diferents tipus d'arrossos, les varietats utilitzades en les cuines, elaborar els fons específics per a l'elaboració dels diferents tipus, el sofregit, aplicar les tècniques i sistemes de cocció.
ContingutsPreparació en cru i conservació dels vegetals, peixos, carns i ocells.
Fons, sofregits i acompanyaments.
Classes d'arrossos i aplicacions.
Tècniques de cuinat de l'arròs.
Arrossos típics alacantins