FN02023: CUINA JAPONESA: SUSHI I RAMEN
De 20/11/2023 al 21/11/2023
Tancat
Termini d'inscripció de 27/06/2023 a 15/11/2023
Cuina/Rebosteria
CDT ALCOI
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 16.30 a 20.30 horas en aula de cocina
Duració8 horas
DocentsVIGUERAS CASTILLO, GONZALO
Direcció d'imparticióCarrer Societat Unió Musical, 8 Alcoi, , Alcoi/Alcoy
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turístic de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusAdquirir coneixements de cuina japonesa aprenent els processos d'elaboració, tècniques i ingredients que caracteritzen el ramen i sushi.
ContingutsIntroducció a la cuina japonesa.
La importància dels ganivets i les eines de treball.
Ingredients imprescindibles en la cuina japonesa.
Elaboració del caldo base japonés per a ramen
Importància del fideu i tipus.
Ingredients bàsics per a sushi. Tipus
Elaboració i tast de ramen i sushi
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A