CP00524: SOMMELIERIA (CERTF. PROF. HOTR0209)
De 16/12/2024 al 31/07/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 16/10/2024
Servei/Sala
CDT ALICANTE
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 08.30 a 13.30h.
Duració730 horas
DocentsALBORT PEÑA, FRANCISCO ALBORT PEÑA, FRANCISCO HERNANDEZ PERAL, VANESSA HERNANDEZ PERAL, VANESSA BLANCO SANCHEZ, LUIS BLANCO SANCHEZ, LUIS
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a alturats del sector de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i nòmina en vigor,o bé,autoritzar LPD i consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsEstar inscrit en la web: https://cdt.gva.es/va i en PUNT LABORA. Estar titulat en Batxiller, Certf. Prof.nivell II (mateixa unitat de competència) o FP grau superior i superar la prova de selec. del 17 d'octubre a les 09.30h. en CdT-Alacant
ObjectiusCatar vins, altres begudes i productes selectes propis de sommelieria, dissenyant la seua oferta, gestionar la conservació dels vins i realitzar el seu servei especialitzat, assessorant el client sobre l'harmonia entre vins i plats i comunicar-se en una llengua estrangera si escau, integrant-se en l'equip de l'establiment i actuant sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental.
Continguts(d'Acord amb el RD 1676/2010, del certificat de professionalitat, HOTR0209: Sumillería):
MF0711_2: (Transversal) Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria (60 h.)
MF1106_3: Tast de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (270h.)
UF0847: (Transversal) Vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80h.)
UF0848: (Transversal) Elaboració de vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80h.)
UF0849: Preparació i tast de vins i altres begudes alcohòliques (80h)
UF0850: Preparació i tast d'aigües, cafés i infusions (30h)
MF1107_3: Disseny de cartes de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (190h.)
UF0847: (Transversal) Vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80h.)
UF0848: (Transversal) Elaboració de vins, altres begudes alcohòliques, aigües, cafés i infusions (80h.)
UF0851: Confecció de cartes de vins i altres begudes alcohòliques, aigües envasades, cafés i infusions (30h.)
MF1108_3: Anàlisi sensorial de productes selectes propis de sumilleria i disseny de les seues ofertes (60h.)
MF1109_3: Gestió de cellers en restauració (60h.)
MF1110_3: Servici especialitzat de vins (80h.)
MF1111_2: Llengua estrangera professional per a servicis de restauració (90h.)
MP0176: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de sumilleria (80h.).
Informació adicionalImprescindible presentar-se a la Prova de Selecció el dia 17 d'octubre a les 09.30h. en CdT-Alacant, així com, una vegada PRESELECCIONAT/DA, marcar que li interessa el curs en la seua ZONA PRIVADA de la web www.cdt.gva.es