CP00624: OPERACIONS BÁSIQUES DE CUINA (C.P. HOTR0108)
De 16/12/2024 al 31/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 21/10/2024
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 16.00h.
Duració350 horas
DocentsVIGUERAS CASTILLO, GONZALO VIGUERAS CASTILLO, GONZALO
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPersones en situació de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció registranse en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i DARDE en vigor o autoritzar LPD i consulta PAI al omplir l'inscripció.
RequisitsEstar inscrit en la web: https://cdt.gva.es/va i en PUNT LABORA, presentar-se i superar la prova selecció el 22 d'octubre, en CdT-Alacant, a les 09.30h.
ObjectiusPre-elaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts(d'Acord amb el RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0108: Operacions bàsiques de cuina):
MF0255_1: Aprov., preelaboració i conservació de productes culinaris (120h.)
UF0053: Aplicació normes i cond. HigienicOsanitàries en restauració (30h).
UF0054: Aprovisionament de matèries primeres en cuina (30h.).
UF0055: Preelaboració i conservació culinàries (60h.).
MF0256_1: Elaboració culinària bàsica (150h.).
MP0014: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h).
Informació adicionalObligatori estar inscrit en el curs i presentar-se a la selecció del 22 d'octubre, en CdT-Alacant, a les 09.30h. i en la seua zona privada de la web marcar que l'interessa el curs, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.