CP00724: OPERACIONS BÁSIQUES DE RESTAURANT I BAR (C.P. HOTR0208)
De 16/12/2024 al 21/03/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 25/07/2024 a 22/10/2024
Servei/Sala
CDT ALICANTE
Certificat Professionalitat Hostaleria i Turisme
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.00 a 16.00h.
Duració290 horas
DocentsMONGE RIPOLL, MARIA JOSE MONGE RIPOLL, MARIA JOSE
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPersones en situació de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció registranse en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i DARDE en vigor o autoritzar LPD i consulta PAI al omplir l'inscripció.
RequisitsEstar inscrit en la web: https://cdt.gva.es/va i en PUNT LABORA, presentar-se i superar la prova selecció el 23 d'octubre, en CdT-Alacant, a les 09.30h.
ObjectiusAssistir en el servei, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes.
Continguts(d'Acord amb el RD 1376/2008 d'1 d'agost, del certificat de professionalitat HOTR0208: Operacions bàsiques de restaurant i bar ):
MF0257_1: Servici bàsic de Restaurant-bar.
UF0053: Aplic. Normes i cond. HigienicOsanitàries en restauració (30h.).
UF0058: Ús dotació bàsica del Rte. I asist. En preservici (30h.).
UF0059: Serv. Bàsic aliments/begudes i tasques post-servici Rte. (60h.).
MF0258_1: Aprovisionament, begudes i menjars ràpides (90h.).
MP0015: Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h).
Informació adicionalObligatori estar inscrit en el curs i presentar-se a la selecció del 23 d'octubre, en CdT-Alacant, a les 09.30h. i en la seua zona privada de la web marcar que l'interessa el curs, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.