Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN00525: ARROSSOS, FIDEUÁS, GASPATXOS, CALDERETES I CALDERS

De 19/05/2025 al 13/06/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 06/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Aturats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 10.00 a 14.00h.(lunes a viernes)
Duració80 horas
DocentsVIGUERAS CASTILLO, GONZALO
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPeferentmentdesempleats o en millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció registranse en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i DARDE en vigor o autoritzar LPD i consulta PAI al omplir l'inscripció.
RequisitsEstar inscrit en la web https://cdt.gva.es/va, aportant la documentació requerida en vigor i presentar-se el 8 de maig les 09.30h. en CdT-Alacant, amb el certificat de seguretat i higiene alimentària en vigor.
ObjectiusPosar en valor les receptes tradicionals amb un enfocament saludable aconseguint que seden plats nutritius, deliciosos i saludables. Preparar diferents elaboracions amb diferents tècniques de coccions lentes respectant la matèria primera.
Continguts1. Productes de temporada 2. Tècniques de cocció 3. Elaboració Plats tradicionals de cullera: Arrossos, fideuás, gaspatxos, calderetes i calders
Informació adicionalObligatori assistir al curs amb certificat d'higiene alimentària en vigor, davantal, capell i calçat antilliscant. Imprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos