FN00925: PANS I PIZZES PER A CELÍACS
De 12/05/2025 al 13/05/2025
Obert
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 06/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsSANCHEZ MAS, MARIA DE LOS ANGELES
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusFormar als professionals del món de l'hostaleria i la restauració, en la manipulació de pans i masses per a atendre l'oferta de persones amb Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries.
El professional rebrà coneixements necessaris per a poder elaborar la matèria primera sense contaminació creuada, per a al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i malaltia celíaca.
Continguts1.- LA MALALTIA CELÍACA, DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT
- QUÈ ÉS EL GLUTEN?
- Aliments Amb / Sense glútens (Llista d'Aliments sense glútens)
- Etiquetatge, logotips i Legislació
- Revisió insitu establiment sense gluten (Restaurant, Hotel, fleca, pastisseria)
1.1.- Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries:
- Com Cuinar en restaurant, per a evitar contaminació creuada
- Protocol en Cuina i sala
- Lectura d'etiquetatges per a diferents al·lèrgies i intoleràncies:
- Al·lèrgies a la proteïna de la llet de vaca
- Intolerància Lactosa
- Al·lèrgia a l'ou/fruita seca
2.- PART PRÀCTICA:
- Es repartirà receptari SENSE GLUTEN / Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
- Elaborar Pa sense gluten amb diferents cereals Sense glútens
- Masses per a pizzes
- Cuinat de plats aptes per a al·lèrgics i intoleràncies
- Receptari productes
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.