Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN00925: PANS I PIZZES PER A CELÍACS

De 12/05/2025 al 13/05/2025
Obert
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 06/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Inscriure's
Afegir a la meua selecció de cursos
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsSANCHEZ MAS, MARIA DE LOS ANGELES
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusFormar als professionals del món de l'hostaleria i la restauració, en la manipulació de pans i masses per a atendre l'oferta de persones amb Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries. El professional rebrà coneixements necessaris per a poder elaborar la matèria primera sense contaminació creuada, per a al·lèrgies, intoleràncies alimentàries i malaltia celíaca.
Continguts1.- LA MALALTIA CELÍACA, DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT - QUÈ ÉS EL GLUTEN? - Aliments Amb / Sense glútens (Llista d'Aliments sense glútens) - Etiquetatge, logotips i Legislació - Revisió insitu establiment sense gluten (Restaurant, Hotel, fleca, pastisseria) 1.1.- Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries: - Com Cuinar en restaurant, per a evitar contaminació creuada - Protocol en Cuina i sala - Lectura d'etiquetatges per a diferents al·lèrgies i intoleràncies: - Al·lèrgies a la proteïna de la llet de vaca - Intolerància Lactosa - Al·lèrgia a l'ou/fruita seca 2.- PART PRÀCTICA: - Es repartirà receptari SENSE GLUTEN / Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries - Elaborar Pa sense gluten amb diferents cereals Sense glútens - Masses per a pizzes - Cuinat de plats aptes per a al·lèrgics i intoleràncies - Receptari productes
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos