FN01424: TÈCNIQUES DE TALL I SERVEI DE PERNIL
De 12/06/2024 al 13/06/2024
Tancat
Termini d'inscripció de 22/12/2023 a 06/06/2024
Servei/Sala
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h.
Duració8 horas
DocentsORTEGA IZQUIERDO, LAZARO
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.
Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va ,aportant la documentació requerida en vigor.
Objectius- Diferenciar entre pernil serrà i ibèric.
- Conéixer denominacions d'origen i qualitats.
- Col·locar, netejar i tallar el pernil.
- Aplicar mètodes de seguretat per a evitar corts.
Continguts- Orígens del pernil. Diferències principals entre pernil serrà i ibèric.
- Les denominacions d'origen. Saber comprar amb criteri.
- Eines apropiades que s'han d'utilitzar per a poder tallar i treballar el pernil.
- Treballar amb el pernil:
Les parts del pernil.
Com es neteja la peça.
El tall del pernil.
Figures amb l'os.
Presentació amb el plat.
- Mesures de seguretat i higiene.
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.