Logo de CdT Online Zona privada
Logo de CdT Online

FN01925: CONFECCIÓ DE MENÚS D'ESTIU SENSE GLUTEN

De 02/06/2025 al 06/06/2025
Tancat
Termini d'inscripció de 06/02/2025 a 27/05/2025
Cuina/Rebosteria
CDT ALICANTE
Preferentment Ocupats
Tornar
Plaç d'inscripció tancat
HorariDe 09.30 a 13.30h. (L a V)
Duració20 horas
DocentsSANCHEZ MAS, MARIA DE LOS ANGELES
Contactecdt_alicante@turismecv.es965938550Necessites saber més?
Direcció d'imparticióCATEDRÀTIC JAUME MAS I PORCEL Nº 4, 03005, Alacant/Alicante
Compartir aquest curs
Dirigit aPreferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana. Realitzar inscripció, registrant-se en la web https://cdt.gva.es/va adjuntant D.N.I. / N.I.E. i NÒMINA en vigor o autoritzar la consulta PAI en emplenar la inscripció
RequisitsHaver realitzat la inscripció en la web https://cdt.gva.es/va i tindre la documentació corresponent en vigor.
ObjectiusEnsenyar als participants a crear menús frescos, saborosos i equilibrats per a la temporada d'estiu, assegurant que tots els plats siguen completament lliures de glútens.
Continguts1. Introducció al Món Sense Gluten 2. Planificació de Menús d'Estiu Sense Gluten o Estructuració d'un menú equilibrat d'estiu: entrada, plat principal, acompanyament i postres. o Com adaptar menús tradicionals d'estiu (ensalades, graellades, aperitius) a opcions sense glútens. o Consideracions sobre la hidratació i opcions de begudes refrescants sense glútens. 3. Alternatives Sense Glútens per a Ingredients Comuns o Farines sense glútens: arròs, dacsa, tapioca, avena sense gluten, ametla, coco, entre altres. o Substituts per a pa, pastes, galetes i altres productes enfornats sense glútens. o Ús de midons i fibres per a millorar la textura en plats sense glútens. 4. Plats Frescos i Lleugers per a l'Estiu o Entrades: Ensalades fresques, gaspatxos, sopes fredes i aperitius lleugers com a hummus, vaig tabular sense glútens, i ensalades de fruites. o Plats principals: Graellades de carn, peix o vegetals sense glútens, quiches sense glútens, pastissos salats amb massa alternativa, *ceviches, i tacs sense glútens. o Acompanyaments: Verdures rostides, arròs, quinoa, ensalades de grans, i altres acompanyaments sense glútens. o Postres: Pastissos sense glútens, mousses, gelats casolans, fruites rostides o amb infusions, i postres a base d'arròs o coco. 5. Tècniques de Cuina per a Preparacions Sense Glútens o Com cuinar sense glútens: tècniques de preparació i cocció que eviten la contaminació creuada. 6. Creativitat en els Menús Sense Glútens o Innovar amb ingredients i combinacions sense glútens: plats exòtics, fusió de sabors i presentacions originals. o Alternatives de snacks sense glútens: xips de vegetals, creïlles fregides casolanes, i crackers. 7. Seguretat Alimentària en la Cuina Sense Gluten
Informació adicionalImprescindible marcar que li interessa el curs en la seua zona privada de la web, una vegada estiga PRESELECCIONAT/A.

Pròxims cursos